Ha időpontot szeretne foglalni, akkor kattintson az alábbi linkek valamelyikére!
 

technika-tanoda-bt.reservio.com

vagy

www.facebook.com/technikatanodabt

 

technika-tanoda-bt.reservio.com

vagy a Facebook Online booking alkalmazásra kattintva

www.facebook.com/technikatanodabt

 

 


 

A foglalt időpont lemondásának szabálya

Az időpontfoglalást legkésőbb a foglalt időpont előtt egy nappal indoklás nélkül lehet törölni, a naptár program által küldött visszajelző e-mailben lévő "lemondhatja" linkre kattintva.


 

 

QR-kód az időpontfoglaláshoz


 

Rövid ismertető az elektronikus naptár kezeléséhez


Jelölje ki a menüben a tanóra hosszát és típuát, majd a szabad időpontok közül válasszon egyet. Ezt követően adja meg néhány személyes adatát (név, e-mail cím, telefonszám). Elképzelhető, hogy az ön által kiválasztott időpontot korrigálni kell, döntse el, hogy a felkínált két lehetőség közül melyik felel meg önnek. A végleges időpontról e-mailben értesítést kap. 


 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ


A www.mat-fiz-stat-tanoda.com üzemeltetője a Technika-Tanoda Bt. az időpontfoglalás funkció elérését regisztrációhoz köti. A regisztráció során a látogatótól elkérjük személyes adatait: nevét, e-mil címét, telefonszámát. Az üzemeltető ezeket az adatokat a tőle telhető legnagyobb biztonságban őrzi, azokat harmadik félnek semmilyen célból ki nem adja. Az adatokat kizárólag a weboldallal összefüggő tevékenység céljára használjuk fel.

A látogatások során statisztika céljából gyűjtjük a látogatók IP címét, illetve a látogatások időpontját és a letöltött oldalak címét. A látogatásokról az általános statisztikán kívül más staitisztika nem készül, így a részletes adatok semmilyen formában nem kerülnek nyilvánosságra.


Elérhetőség

Technika-Tanoda Bt.

2461 Tárnok, Kossuth L. u. 4.

+36205175730